حیات وحش در مناطق غیر مسکونی اطراف فوکوشیما شکوفا شده است



CNN

نوشته مرتبط: یونیسف: 190 میلیون کودک در معرض خطر بحران های مرتبط با آب هستند

تقریباً یک دهه پس از فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در ژاپن، محققان دریافته‌اند که با وجود آلودگی رادیولوژیکی، حیات وحش در مناطقی که توسط انسان‌ها تخلیه شده‌اند، در حال رشد است.

در 11 مارس 2011، زمین لرزه ای به بزرگی 9 ریشتر ژاپن را لرزاند. بیش از 20000 نفر در زلزله و سونامی جان باختند یا مفقود شدند و صدها هزار نفر دیگر خانه های خود را از دست دادند.

سه راکتور در نیروگاه اتمی فوکوشیما دایچی ذوب شد و مواد رادیواکتیو در هوا منتشر کرد و بیش از 100000 نفر از منطقه تخلیه شدند.

یک سروی ژاپنی این منطقه را کاوش می کند.

اکنون دانشمندان دریافته اند که حیات وحش در مناطقی که انسان ها دیگر زندگی نمی کنند فراوان است.

محققان دانشگاه جورجیا با استفاده از دوربین های راه دور، بیش از 267000 عکس از بیش از 20 گونه از جمله سگ راکون، گراز وحشی، ماکاک، قرقاول، روباه و خرگوش ژاپنی را در مناطق اطراف نیروگاه کشف کردند.

جیمز بیزلی، دانشیار آزمایشگاه بوم‌شناسی رودخانه ساوانا و دانشکده جنگل‌داری و منابع طبیعی وارنل، «نتایج ما اولین شواهدی را نشان می‌دهد که علیرغم وجود آلودگی رادیولوژیکی، گونه‌های متعددی از حیات وحش در سراسر منطقه تخلیه فوکوشیما فراوان هستند». در بیانیه ای گفت.

داده های عکاسی از 106 سایت دوربین از سه منطقه جمع آوری شد: مناطقی که انسان ها به دلیل بالاترین سطح آلودگی از مطالعه حذف شدند. مناطقی که انسانها به دلیل سطح متوسط ​​آلودگی محدود شده بودند. و مناطقی که افراد مجاز به اقامت بودند.

در طی 120 روز، دوربین ها 46000 عکس از گراز وحشی را ثبت کردند که بیش از 26000 عکس در مناطق خالی از سکنه گرفته شد.

در مقابل، حدود 13000 عکس در مناطقی گرفته شده است که انسان ها به دلیل آلودگی محدود شده اند و 7000 عکس در مناطق مسکونی گرفته شده است.

محققان تصاویری از بیش از 20 گونه، از جمله میمون ماکاک، در مناطق اطراف این گیاه ثبت کردند.

محققان همچنین تعداد بیشتری راکون، مارتین ژاپنی، حیوانی شبیه راسو، و ماکاک یا میمون ژاپنی را در مناطق غیر مسکونی یا محدود مشاهده کردند.

بیزلی گفت، گونه‌هایی که در تضاد با انسان‌ها در نظر گرفته می‌شوند، مانند گراز وحشی، عمدتاً در مناطق و مناطقی که توسط انسان‌ها تخلیه شده‌اند، عکس‌برداری می‌شوند.

دانشمندان خاطرنشان کردند در حالی که این تحقیق تأثیر رادیولوژیکی را بر روی جمعیت حیات وحش به طور کلی نظارت می کند، اما ارزیابی سلامت تک تک حیوانات را ارائه نمی دهد.

این مطالعه که روز دوشنبه در مجله مرزها در اکولوژی و محیط زیست منتشر شد، علاوه بر تحقیقات تیم در مورد چرنوبیل، جایی که حیات وحش نیز در پی فاجعه رشد کرده است، انجام شد.

Cornelius Mcgrath

درونگرا. قهوه خور. کاوشگر. متخصص تلویزیون بشارت بیکن لاعلاج. طرفدار فرهنگ پاپ

تماس با ما