اول شخص: کارآفرین باربادوس که سارگاسوم را به پول تبدیل می کند |

در سال 2014، آقای فورته Red Diamond Compost را راه‌اندازی کرد، یک تجارت بیوتکنولوژی که بر تحقیق، توسعه، و تجاری‌سازی روش‌های تصفیه ارگانیک و بیولوژیکی خاک و راه‌حل‌های حفاظت از محصولات که عمدتاً از خطرات زیست‌محیطی آلی، مانند جلبک دریایی سارگاسوم ساخته شده‌اند، تمرکز دارد.

نوشته مرتبط: 5 بازیکنی که باید در مسابقات مسترز تماشا کنید

<!–[if IE 9]>

<!–[if IE 9]><![endif]–>
جاشوا فورته، بنیانگذار و مدیرعامل Red Diamond، یک شرکت در باربادوس که کمپوست ارگانیک از جلبک دریایی سارگاسوم تولید می کند.

آقای. فورته به عنوان یک متخصص ملی و منطقه ای در زمینه مدیریت هوشمند محیط زیست آب و هوا شناخته شده است.

«از سال 2009 شروع به علاقه‌مندی به کمپوست ارگانیک کردم، زمانی که به شدت بیمار شدم و 10 ساعت در روز در رختخواب بودم. من در اینترنت با شخصی برخورد کردم که در مورد اینکه چگونه مواد مغذی و غذاهای مناسب می توانند سلامت شما را بهبود بخشند صحبت می کرد.

سعی کردم رژیم غذایی ام را تغییر دهم و در یک دوره یک هفته ای انرژی شدیدی گرفتم که قبلاً هرگز آن را احساس نکرده بودم.

شروع به حفاری عمیق تر کردم و در مورد غذا و تغذیه و اینکه چگونه بر بدن تأثیر می گذارد تحقیق کردم. من تفاوتی بین روش تولید بیشتر مواد غذایی ما در باربادوس با تمرکز بر کودهای مصنوعی و مواد شیمیایی سمی دیدم. من همچنین دیدم که تعداد جوانان مبتلا به دیابت نوع دو یا چاقی افزایش یافته است.

در باربادوس، مواد شیمیایی سمی مورد استفاده در کشاورزی، موجودات مفید، زندگی در خاک را از بین می برند. حتی یک دانشمند در دانشگاه اینجا گزارشی منتشر کرد که می‌گفت حیات میکروبی در اینجا کاملاً از بین رفته است.

<!–[if IE 9]>

<!–[if IE 9]><![endif]–>
گلهایی که با کمک کمپوست ارگانیک الماس قرمز، ساخته شده با جلبک دریایی ساراگاسوم در باربادوس رشد می کنند.

الماس قرمز

گلهایی که با کمک کمپوست ارگانیک الماس قرمز، ساخته شده با جلبک دریایی ساراگاسوم در باربادوس رشد می کنند.

“مشکل خیلی بزرگتر از من بود”

متوجه شدم که مشکل خیلی بزرگتر از من است و ما واقعاً باید کاری در مورد نحوه تولید غذا انجام دهیم. من باید به دنبال توسعه یک کسب و کار در این زمینه بودم و از آنجا بود که ایده کمپوست الماس قرمز شروع شد.

من به تولید کود جلبک دریایی در ادامه مسیر توجه داشتم. اما من با افزایش حجم با چالش هایی روبرو بودم. در همان زمان، ما هجوم عظیمی از سارگاسوم داشتیم، و من دیدم که مواد خام تازه به سواحل می‌آمد و به راحتی در دسترس بود. بنابراین، تصمیم گرفتم دنده‌ها را عوض کنم و فقط روی توسعه محصولی خارج از جلبک دریایی تمرکز کنم.

<!–[if IE 9]>

<!–[if IE 9]><![endif]–>
گوجه‌فرنگی‌هایی که با کمک کمپوست ارگانیک الماس قرمز تولید شده با جلبک دریایی ساراگاسوم در باربادوس رشد می‌کنند.

الماس قرمز

گوجه‌فرنگی‌هایی که با کمک کمپوست ارگانیک الماس قرمز تولید شده با جلبک دریایی ساراگاسوم در باربادوس رشد می‌کنند.

نتایج عجیب و غریب

از همان ابتدا، زمانی که آزمایش‌هایی را با بادام‌زمینی انجام دادیم، نتایج عجیبی را از نظر رشد مشاهده کردیم: طرح آزمایشی کوچکی که استفاده کردیم، حدود چهار برابر مقدار بادام‌زمینی معمولی بود.

سپس ما شروع به دریافت گزارش از کشاورزانی کردیم که کمپوست ما را می‌گرفتند و از آن استفاده می‌کردند، و برخی از آنها شاهد این نوع نتایج شدید با سایر محصولات بودند. ما همچنین متوجه شدیم که کمپوست طعم غذا را افزایش می دهد. از زمانی که در سال 2017 شروع به کار کردیم، در آن مرحله تحقیق و توسعه فعالیت می کنیم و در حال کار بر روی تهیه تجهیزات مورد نیاز برای افزایش مقیاس هستیم.

برای اکثر مردم باربادوس، سارگاسوم یک مشکل است، اما برای من واقعاً یک معدن طلا است. من اغلب برای برداشت محصول در سواحل، صبح زود بیرون می روم، و فکر می کنم، وای، همه اینها برای من رایگان است.

فرمولاسیون کمپوست اکنون در مرحله ایده آلی است و برخی از پذیرندگان اولیه ما درهای ما را می کوبند تا آن را بدست آورند. آنها واقعاً هیجان زده هستند.»

Sam Mcknight

دانشجوی آماتور. مجموع ماون سفر. کارشناس مواد غذایی بیکن نرد. کارآفرین. فن آبجو. عاشق فرهنگ پاپ

تماس با ما