دستور العمل های مورد علاقه کارکنان 2022 – نیویورک تایمز

جمع آوری لیست های پایان سال تا حدودی دلهره آور است. تا دسامبر، چه کسی حتی اتفاقات ژانویه را به یاد می آورد؟ اما آنها فرصتی برای نگاه کردن به گذشته، به یاد آوردن روزها، ماه ها و وعده های غذایی از گذشته های اخیر ما هستند. در زیر، اعضای کارکنان ما به خاطره‌انگیزترین طعم‌های سال 2022 خود را منعکس می‌کنند: برخی از دستور العمل‌های خوشمزه شگفت‌انگیز، برخی آماده‌باش شیرین – همه آنقدر خوب هستند که باید به اشتراک گذاشته می‌شد.

من احتمالاً هر ماه یک دسته از این کوکی‌های شکلاتی ژاک تورس درست می‌کنم. این بهترین دستور العمل بیسکویت چیپسی شکلاتی است – بیرونی ترد، داخلی خوشرنگ – و داشتن یک دسته از کلوچه های خانگی در دست این واقعیت را (به هر حال در ذهن من) که من به خانواده ام با مرغ یخ زده غذا می دهم و سیب زمینی سرخ کرده را مرتباً غذا می دهم، خنثی می کند. من از نصف شکلات شیری و نیمی شکلات چیپسی تلخ استفاده می کنم و دوست دارم ¼ فنجان نوک کاکائو را برای ترد اضافه کنم. مارگوکس لاسکی

دستور پختی که امسال بارها و بارها درست کردم سالاد سزار وگان بکی هیوز است. من خواهرانم را به آن چسباندم و در طول سال، پس از خوردن وعده کامل، کاسه‌های خالی‌مان را به یکدیگر پیام می‌دادیم. این ترکیب کاملی از ترد، شور و خامه است و من آن را روی همه کسانی که می شناسم فشار می دهم. اگر چیزی هست که باید درست کنید، این سالاد است. ناتاشا جاناردان

دستور آشپزی: سالاد سزار وگان با نخود ترد

حتی نمی توانم حساب کنم که چند بار برای ناهار یا کنار شام سالاد روگولای علی اسلاگل با پارمزان درست کردم. وقتی این را می نویسم هوس آن را دارم. من پارمزان ریش شده یا رنده شده را در دست نگه می دارم تا این فرآیند را تسریع کنم و گاهی اوقات دوست دارم برای افزایش دادن آن به یک وعده غذایی، گوجه فرنگی های رنگارنگ، فلفل خرد شده تازه و آب لیمو اضافه کنم. شریک من هم امسال چند بار پیکاتای مرغ علی را برای شام درست کرده است. این یک غذای داغ، آرامش بخش و خوش طعم است که با استفاده از بسیاری از موادی که از قبل در یخچالم دارم، تنها در 25 دقیقه آماده می شود. سس این مرغ به قدری شگفت انگیز است که تابه همیشه تمیز باقی می ماند. و ما می جنگیم تا مطمئن شویم که هر دو به یک مقدار مساوی می رسیم. خیلی خوبه کریستینا مورالس

دستور پخت: سالاد آروگولا با پارمزان | پیکاتا مرغ

به عنوان یک مادر جدید به سر کار با یک نوزاد کاملاً عزیز که مطلقاً از خوابیدن امتناع می‌کرد، در سال 2022 به همان اندازه که استراحت می‌کردم، اوقات فراغتم کم بود. اما توفوی لعاب‌دار Yewande Komolafe با شیلی و بادیان‌ماهی ستاره‌ای برایم بسیار شادی بخشید! دستور غذا برای همه آشپزها آسان است، و نتایج با کیفیت رستوران سریعتر از آن چیزی است که بتوانم سفارش غذای بیرون را بفهمم. من مقدار توفو را نصف می کنم و هنگام پختن دو نفره مقدار سس را یکسان نگه می دارم، زیرا پیچیدگی آن هر بار آشکار است. الکسا ویبل

پخته ترین دستور پخت من در سال 2022 در واقع یک کوکتل بود. دقیقاً پینه‌دوش شری کلاسیک ربکا پپلر. این همه آن چیزی است که در یک نوشیدنی اواخر پاییز می‌خواهم: مرکباتی، نه چندان خوشبو، نه خیلی شیرین! متأسفانه، اکثر کافه‌هایی که در شهر نیویورک می‌روم، شری آمونتیلادو را در دسترس ندارند – آیا این باعث می‌شود من آدم عجیبی باشم؟ – پس من فقط باید به درست کردن این نوشیدنی در خانه رضایت بدهم. من به شدت توصیه می کنم آن را برای خودتان امتحان کنید! نیکیتا ریچاردسون

دستور آشپزی: کفشدوزک شری کلاسیک

ناهارهای بداهه یا لحظه آخری، صرف نظر از آب و هوا، باعث شد به سوپ هویج ساده مارک بیتمن به عنوان الگو روی بیاورم. من همیشه هویج در یخچال دارم و یک پوند از آن به سرعت تبدیل به ناهار دو سه تایی می شود. در تابستان، ممکن است آن را سرد، در زمستان گرم سرو کنم و چاشنی‌ها و تزیینات مختلف را تغییر دهم، اغلب سبزیجات، غلات، صدف‌های باقی‌مانده، شاید، یا ماست را اضافه می‌کنم. پارچه فلورانس

دستور آشپزی: سوپ هویج و نارگیل کاری

کیک میان وعده موزی ملیسا کلارک قطعا سرفصل سال من بود. من نمی توانم به شما بگویم که چند بار این دستور غذای پنج ستاره عالی و بی سر و صدا جادویی برای نجات من و موزهای قهوه ای روی پیشخوان آشپزخانه ام وارد شد. کیک لطیف و به اندازه کافی شیرین است، با لعاب آغشته به طعم ملاس شکری قهوه ای. من حتی کیک دوست ندارم اما این یکی را دوست دارم. اریک کیم

دستور آشپزی: کیک اسنک موز با لعاب کارامل نمکی

من مقدار زیادی کرفس استفاده می کنم اما به ندرت به اندازه ای است که تمام چیزهایی را که خریده ام مصرف کنم. حداقل قبل از اینکه من دستور العمل الکسا وایبل برای سوپ کرفس و تره فرنگی با سیب زمینی و جعفری را پیدا کنم، چیزی که مورد علاقه جدید من برای مهمانی های شام معمولی است، همینطور بود. همچنین این سالی بود که بازی farinata خود را ارتقا دادم. دستور غذای تژال رائو، با قارچ برشته و رادیچیو، مرا جذب کرد. من اخیراً تکنیک‌هایی را از دستور غذا در «میان‌وعده‌هایی برای شام» نوشته لوکاس ولگر به کار گرفته‌ام، که می‌خواهد در حین پخت، رادیچیو را روی فریناتا بگذاریم. برت اندرسون

دستور پخت: سوپ کرفس و تره فرنگی با سیب زمینی و جعفری | پنکیک نخودچی ترد با سالاد قارچ سوخاری

امسال عاشق یکی دوتا پاستا شدم. اول، فتوچین آلفردوی شیلی ترد Genevieve Ko وجود داشت که بسیار ساده و رضایت بخش است، سیر کننده است اما هرگز سنگین نیست. Genevieve می نویسد که این همان چیزی است که شما به سرعت درست می کنید، زمانی که برای آشپزی خیلی خسته هستید و برای تحویل گرفتن بسیار مقتصد هستید (اگر صادقانه بگویم من همیشه در آن هستم). اما زمانی که کمی – فقط کمی – احساس می‌کردم، ماکارونی راگوی قارچ Alexa Weibel وجود داشت که هر شبی را که می‌پزدم آن را یک غذای خاص می‌کرد. لکس از دست نمی دهد، و به خصوص در مورد غذاهای قارچی او که در خانواده کوچک من مشتاقانه انتظار می رود و با شادی پذیرایی می شود، نیست. کریستن چمبروت

دستور پخت: شیلی ترد فتوچین آلفردو با اسفناج | پاستا قارچ راگو

این ذوب ماهی تن از Lidey Heuck پیوندی عالی بین یک پنیر کبابی و ساندویچ سالاد تن است – غذای ناهارخوری نهایی! من یکی از معدود افرادی در جهان هستم که ترشی یا شوید دوست ندارم، بنابراین آنها را کنار می گذارم. این تبدیل به یک مورد علاقه شده است که من و شوهرم اغلب آن را درست می کنیم. من در طول یک سال گذشته بارها اسکمپی میگوی علی اسلاگل را با اورزو درست کردم. این غذا در کمتر از 30 دقیقه در یک قابلمه جمع می شود، بنابراین برای یک شام سریع هفته کار می کند، اما برای وعده های غذایی آخر هفته با دوستان یا خانواده به اندازه کافی چشمگیر است. من عاشق سس کره سیر با ترکش های لیمو هستم و معمولا آن را با یک سالاد ساده یا مقداری بروکلی سوخاری سرو می کنم. کیم گوگنهایم

دستور پخت: ذوب ماهی تن | اسکمپی میگو با اورزو

امسال بیش از هر چیز دیگری هوس یک چیز داشتم: جویدن. این منجر به پختن بسیاری از غذاهای نودل، مصرف مقادیر زیادی نان و آماده نگه داشتن یک کیسه آرد موچیکو شد تا بتوانم هر زمان که هوس کردم، موچی کره Genevieve Ko را درست کنم. علاوه بر بافت آن، یک دسر را به نمایش می گذارد و آن را در مهمانی ها محبوب می کند. (تماشا کنید که Genevieve دستور پخت را در یوتیوب درست می کند.) GABRIELLA LEWIS

دستور آشپزی: کره موچی

من همیشه سعی می‌کنم دستور العمل‌های مختلفی را از پایگاه داده‌مان بپزم، و در پایبندی به روال‌ها بسیار بد هستم، بنابراین به ندرت پیش می‌آید که غذاهایی را واقعاً تکراری بپزم. اما تخم مرغ های ترد پارمزان ملیسا کلارک توانستند از بین بروند. من امسال آنها را مرتباً درست کردم، گاهی اوقات به تنهایی، اما اغلب به عنوان بخشی از یک سالاد ساده و تلخ با لیموی فراوان. (زمانی که وقت داشتم، آنها را به عنوان بخشی از سالاد ملیسا با رادیکیو و نخود فرنگی درست می کردم.) آنها همه چیزهایی هستند که در وعده های غذایی من می خواهم: سریع، شور، خوش طعم، پنیری و غیر ممکن است. . تانیا سیچینسکی

دستور پخت: تخم مرغ ترد پارمزان | تخم مرغ ترد پارمزان با سالاد رادیکیو و نخود

Serena Wells

معتاد عمومی رسانه های اجتماعی. متعصب افراطی سفر. فریلنسر متعصب وب. مستعد حملات بی تفاوتی. زیاد می افتد

تماس با ما